Webshop » Lego Technic » lego 42053 - Volvo EW160E - 1166 parts

lego 42053 - Volvo EW160E - 1166 parts

42053 lego 42053 - Volvo EW160E - 1166 parts

€ 107,99

Beschikbaar

Aantal  
MISB - uitgiftejaar: 2016 - 1166 onderdelen -
Dit prachtige 2-in-1 LEGO® Technic model biedt een prettige bouwervaring en een heleboel speelplezier. Het model is ontwikkeld in samenwerking met Volvo Construction Equipment: het is een zorgvuldig gedetailleerde replica van de Volvo EW160E met zijn klassieke geel-zwarte kleurenschema en heeft een heleboel functies die de grote graafmachine in het echt ook heeft. Activeer de veelzijdige, pneumatische arm en grijper, laat de zware bovenbouw draaien en laat de cabine omhoog komen voor een beter zicht op het werk. 
Voor extra stabiliteit kunnen de steunvoeten worden uitgeschoven en vergrendeld. Laat dan het voorblad zakken en til de hele machine van de grond! Dit model is super-realistisch en heeft zelfs een gedetailleerde cabine met stoel, armleuningen, zonneklep en verstelbare spiegels. Breid het model uit met de LEGO Power Functions 8293 motorset (niet bijgeleverd) voor een volledig gemotoriseerde kraanmast en echt werkende verlichting! Als je zin krijgt in een nieuwe bouwuitdaging, kun je de wielgraver ombouwen tot een oersterke Volvo A25F compacte wiellader. 
Inclusief uitschuifbare arm en werkende laadschop, aangedreven via een geavanceerd systeem, plus diverse handmatig bediende functies zoals in hoogte verstelbare cabine, draaibare bovenbouw, aan de achterkant bediende besturing van de voorwielen, echt werkend schuifblad en uitschuifbare steunvoeten. 
De cabine heeft een gedetailleerd interieur met stoel, armleuningen, zonneklep en verstelbare spiegels. 
Het model heeft het klassieke, geel-zwarte kleurenschema. 
Schuif de pneumatische arm inen uit en omhoog en omlaag. 
Laat de pneumatisch bediende laadschop open en dicht gaan! 
Laat de cabine een heel eind omhoog komen! 
Draai de bovenbouw 347° in het rond. 
Laat het schuifblad aan de voorzijde omhoog en omlaag gaan. 
Schuif de steunvoeten naar buiten, vergrendel ze en til de hele machine op door het schuifblad aan de voorzijde omlaag te laten komen. 
Upgrade het model met de LEGO® Power functies set (productnr. 8293, niet bijgeleverd) om de arm te motoriseren en de  verlicht ing echt te laten werken. 
Dit LEGO® Technic model is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. 
Bij de set horen meer dan 1100 LEGO® stenen. 
De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 10-16 jaar. 
2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een Volvo L30G. 
De Volvo EW160E met ingetrokken arm en steunvoeten is ca. 17 cm hoog, 25 cm lang en 12 cm breed. Met uitgeschoven arm en steunvoeten is het model ca. 29 cm hoog, 47 cm lang en 18 cm breed. 
De Volvo L30G is 17 cm hoog, 34 cm lang en 13 cm breed.